27 de gener del 2020
El Nàstic manté la solidesa defensiva i suma un punt a Andorra
Bernabé Barragán salva a l’equip amb diverses aturades clau i deixa la porteria a zero per tercer partit consecutiu
El Nàstic de Tarragona ha marxat del Principat d’Andorra amb un punt a la butxaca després de protagonitzar un empat sense gols davant el FC Andorra. Els locals, que han controlat el partit durant els 90 minuts, s’han topat amb un rival que ha mantingut la solidesa defensiva dels últims compromisos.

Bona part d’aquest empat és gràcies a les bones intervencions de Bernabé Barragán, que si bé no ha estat precís en dues d’aquestes accions, el que preval és que ha deixat la porteria a zero per tercer partit consecutiu.

Toni Seligrat, que ha repetit el mateix onze que la setmana passada, amb el poblenc Pol Domingo consolidant-se a l’eix de la defensa, ha apostat per protegir-se en el seu propi camp i sorprendre a l’Andorra al contraatac. L’estratègia li ha sortit a mitges, com així indica el marcador final.

Els andorrans han tingut dues ocasions clares per marxar al descans amb avantatge, però ni Iker Goujón ni Moha Keita han estat encertats en els seus remats. Pol Ballesteros ha clos la primera part amb l’única ocasió dels grana, picant la pilota per sobre de Ratti, però sense dirigir-la entre els tres pals.

L’equip de Gabri García ha accelerat el ritme en el primer quart d’hora del segon temps, i això ha generat més dubtes en la defensa visitant. El Nàstic s’ha refet en el 65’ després que Roger Brugué marqués el 0 a 1 en una jugada que ha quedat anul·lada per un fora de joc molt discutible de Gerard Oliva.

La darrera ocasió clara del Nàstic ha estat un remat de Romain Habrán, que ha fregat el pal dret de Ratti. L’extrem francès sembla que està més a prop de quedar-se a Tarragona després d’haver jugat la darrera mitja hora del partit. Una situació similar a la de Ferran Giner, que ha disputat el darrer quart d’hora.

En els últims minuts, Juan Rodríguez i Bernabé, en dues ocasions, han evitat el gol dels locals, que hagués deixat al conjunt tarragoní sense cap botí que emportar-se a la Budallera.

El Nàstic suma 23 punts i suma dos més que el València Mestalla, que marca el play-out, i el Badalona, que marca el descens. El pròxim diumenge està obligat a vèncer l’Ebro al Nou Estadi per intentar augmentar aquesta diferència a la cerca de la tranquil·litat que li ha mancat des de l’inici del curs.