29 de gener del 2020
El Roda de Berà suma la segona victòria seguida a la pista de l’Huracans la Selva B (4-5)
La Pobla pateix més del compte amb el Vendrell en un gran partit de l’exaltafullenc Jonathan Fernández, autor d’una tripleta
El CFS Roda de Berà va assaltar la pista de l’Huracans la Selva B en un autèntic partidàs de futbol sala, que es va resoldre amb un marcador de 4 a 5 després que els rodencs firmessin un dels finals més èpics del que portem de campanya, com a mínim pel que fa als representants del Baix Gaià.

L’equip de Nano Bueno va arribar al descans amb un favorable 1 a 3 gràcies a Eric Ciruelo i Ian Aros, autor d’una dobleta. Els locals, però, van capgirar el marcador en la segona part, deixant al seu rival només tres minuts per reaccionar. I sí, ho va fer. Rubén Olmo va empatar ràpidament, mentre que Aros va arrodonir la seva actuació culminant la remuntada a un minut del final.

L’entrenador ha destacat que és una victòria molt important, sobretot per la resposta que han tingut els seus jugadors en el tram final del partit.

Per la seva part, la Pobla de Montornès també va guanyar davant el Vendrell en un partit en el qual va anar a remolc fins als últims minuts. Els de la capital del Baix Penedès, penúltims en la taula, van posar-se per davant amb un 0 a 2, però Jonathan Fernández va contestar abans del descans. L’exjugador de l’Altafulla seria clau en la resolució del duel.

A la represa, el Vendrell va tornar a colpejar per fer l’1 a 3. Fernández i David Berber restaurarien les taules entre el 26’ i el 33’. El vendrellenc Jordi Hill marcaria el 3 a 4 en el 36’, però Antonio Jesús González i Fernández culminarien la remuntada en els darrers dos minuts.
El tècnic, Arturo Tamurejo, ha reconegut que, tot i el triomf, “no vam merèixer guanyar, ni tan sols empatar”, argumentant que l’equip “no va jugar a res en 35 minuts”.

Quant a la classificació, el Roda assalta la 7a plaça amb 16 punts, mentre que la Pobla és 9a amb 15. Per la seva part, el filial del Catllar segueix últim amb 4 unitats després que el seu partit a la pista del Morell quedés suspès perquè els del Baix Gaià només van fer acte de presència amb tres futbolistes.