Esports
Foto: CA Tarragona
30 de gener del 2020
Andrea Trapé, medalla de plata en la prova de salt de llargada del Campionat de Catalunya sub23
L’altafullenca també ha assolit la 5a posició en la prova dels 60 metres tanques. El torrenc Aaron Solà, medalla d’or en el llançament de pes.
La nova temporada d’atletisme ja ha començat, i alguns dels atletes d’Altafulla han tornat a la competició com és el cas d’Andrea Trapé, que s’ha estrenat penjant-se la medalla de plata en la prova de salt de llargada del Campionat de Catalunya sub23, que s’ha disputat a Sabadell el 26 de gener.

L’altafullenca, que enguany vesteix els colors del Club Atletisme Tarragona, ha pujat al segon esgraó de podi fent un salt de 5,35 metres, cinc més que la tercera classificada, Andrea Florina (AA Catalunya). Per contra, s’ha quedat a 38 centímetres de la campiona, Naiara Estanga (AA Catalunya), que ha fet una marca de 5,73 metres.

Andrea Trapé també ha participat en la prova dels 60 metres tanques del Campionat de Catalunya Sub23, en la qual ha assolit la 5a posició amb una marca de 9,34 segons, 33 centèsimes més que la 4a classificada, Laia Saumell (Cornellà Atletisme). Prèviament, havia accedit a la final com a tercera del grup 1, aturant el cronòmetre en 9,07 segons.

D’altra banda, cal destacar la medalla d’or que ha aconseguit el torrenc Aaron Solà en la prova de llançament de pes (7,260 kg), superant al seu company a l’AA Catalunya, Iker Vaque, i a Enric Martínez (CA Vic) amb una marca de 16,08 metres.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades