Esports
Foto: CM Altafulla
05 de febrer del 2020
El CM Altafulla rep la Vela de Platí de la Federació Catalana
També ha sigut una de les entitats distingides amb la menció especial ‘Per un mar sense plàstics’
El Club Marítim d’Altafulla ha estat una de les entitats destacades a la Festa de la Vela 2020. La cita, organitzada per la Federació Catalana de Vela, ha tingut lloc al Museu Marítim la Vela de Barcelona, i han assistit més de 400 persones entre esportistes entitats i familiars. El sistema de puntuació dels clubs es divideix en quatre categories: platí, or, argent i bronze.

L’expedició altafullenca ha aconseguit la vela de platí amb la millor puntuació entre els clubs de platja. A més, els del Baix Gaià han rebut una menció especial en la categoria ‘Per un mar sense plàstics’ gràcies a les obres de conscienciació mediambiental que el club ha realitzat durant la temporada. Marc Collado, director tècnic del Club Marítim d’Altafulla explica que van assistir membres de la junta i el president a la cerimònia, que va culminar amb una festa.

D’altra banda, el CM d’Altafulla ha encetat ja els preparatius per aquest 2020. Marc Collado destaca que la intenció és repetir la Vela de Platí l’any següent, tenir una participació notable en el campionat de Catalunya de Windsurf a l’abril i continuar treballant en les regates que hi ha tancades per aquesta temporada.

Un Marc Collado que s’estrena com a Director Executiu de l’entitat i que tot i haver fet de monitor a la vil·la, el càrrec suposa un nou repte que, com ell explica, agafa amb il·lusió i ganes de donar el màxim

Un altre dels reconeixements relacionats amb el club ha estat el premi de campió de Catalunya en Patí Vela 2a, que ha rebut Pepe Sánchez.
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades