Esports
Foto: Lizards de Torredembarra
06 de febrer del 2020
Els Lizards de Torredembarra es classifiquen per a la Final Four de la Lliga Catalana de Flag Football
Els llangardaixos grocs passen per sobre dels Reds Terrassa, els Wolves Sarrià i els Búfals de Barcelona en la fase de classificació
La Final Four de la Lliga Catalana de Flag Football comptarà amb un convidat sorpresa que ningú esperava i que ha demostrat que, tot i ser l’últim en arribar a la competició, està plenament capacitat per disputar-li el títol als millors equips. Els Lizards de Torredembarra segueixen fent història.

Lluis Pérez, president de l’entitat, ha reconegut que arribar a la Final Four “és un èxit evident”, i que tot és fruit de la gran feina del planter i a la qualitat humana que hi ha al vestidor.

Els llangardaixos grocs van realitzar una fase de classificació rodona guanyant els tres partits que havien que disputar, començant per la repesca contra els Reds Terrassa, que van resoldre amb un 32 a 24. A quarts de final van topar-se amb els Wolves de Sarrià, als quals van vèncer per 30 a 13, un resultat enganyós que no reflecteix la dificultat de l’enfrontament.

A les semifinals, van retrobar-se amb els Búfals de Barcelona, als quals ja havien derrotat en el Grup Blau de la fase regular (7-27). Aquesta vegada, però, el partit va ser molt més igualat i es va resoldre en l’última jugada, on els torrencs van aconseguir el definitiu 20 a 19. Lluis Pérez ha remarcat el final tan èpic que va tenir el partit.

Tot i ser uns nouvinguts, els Lizards tindran l’oportunitat de lluitar pel títol en la Final Four que tindrà lloc el pròxim dissabte 15 de febrer. Els altres equips que s’han classificat són els Iromans de Vinaròs, els Pagesos de Barcelona i l’ASB Lynx.
Lluis Pérez, president dels Lizards
Lluis Pérez, president dels Lizards
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades