Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
11 de febrer del 2020
Emma Vendrell, 5a en el Campionat de Catalunya de Cros Sub12
L’altafullenca lidera la classificació general de la lliga de cros del CET en la categoria Benjamí 2010
La jove atleta Emma Vendrell ha aconseguit una meritòria 5a posició en el Campionat de Catalunya de Cros Sub12, que ha tingut lloc aquest diumenge a Mataró en el Marc del 50è Cros Ciutat de Mataró. L’altafullenca ha completat el recorregut de 1.600 metres en 6 minuts i 22 segons, quedant-se a només dos segons de pujar al podi. La guanyadora de la prova, Rabab Ouzemmou (CA La Pobla de Segur) ha aturat el cronòmetre en 6 minuts i 5 segons.

L’atleta del CA Torredembarra manté la línia progressiva que ha demostrat en els últims temps, sobretot en el Campionat de Cros del Consell Esportiu del Tarragonès (CET), on lidera la categoria Benjamí Femení 2010 després de proclamar-se vencedora de l’última cursa celebrada a Perafort. L’alumne del Roquissar va quedar per davant de la segona classificada de la general, Daniela Cañellas.

Emma Vendrell, que ha guanyat cinc de les vuit curses que s’han disputat fins ara, és líder amb 145 punts, tres més que Cañellas. La pròxima prova serà l’11è Cros de l’Escola Pax, que tindrà lloc el diumenge 16 de febrer al centre educatiu de Tarragona.
Social
Et recomanem
Dia Internacional contra la violència envers les dones
25 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts
29 de novembre
Més informació a www.mnat.cat