Esports
Foto: CM Altafulla
12 de febrer del 2020
El Campionat d’Espanya de Windsurf tindrà representació altafullenca
L’expedició formada per Àlvaro Martínez, Pol Nomdedéu i Alex Martí va arribar dimarts a Melilla, on se celebrarà la cita
Els regatistes Àlvaro Martínez, Pol Nomdedéu i Alex Martí es concentren des de dimarts a Melilla, on enguany se celebrarà el Campionat d’Espanya de Windsurf. D’aquesta forma, la ciutat pren el relleu de Gran Canària, i albergarà la Copa d’Espanya de les classes Techno 293 (Juvenil) i d’RS:X (Sub19). Marc Collado, director tècnic del Club Marítim Altafulla, ha destacat la motivació dels regatistes del club, després d’haver pujat al podi en l’última regata.

Les expectatives que es marca el club són molt realistes, i és que tot i tenir un bon nivell a les regates locals, la Copa d’Espanya exigeix molt més als esportistes i la competència és molt elevada. Andalusia, enguany aporta la flota d’atletes més nombrosa amb 22 regatistes. Marc Collado destaca la feina dels seus, que intentaran fer podi, però que el més important és gaudir de la competició.

La situació actual al món del windsurf està envoltada de polèmica, i és que s’està instaurant la classe foil, que substituiria la taula de windsurf actual. La Federació Catalana de Vela té la intenció de recolzar el canvi de classe. Quant al CM Altafulla, Marc Collado ha reconegut que el club ha de debatre si faran el canvi de classe o no.

Un cop finalitzat el Campionat d’Espanya, el club tindrà la propera cita a la regata d’Hospitalet. La gran cita, però, serà a l’abril, quan el Club Marítim Altafulla organitzarà el Campionat de Catalunya de Windsurf.
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Dia Internacional contra la violència envers les dones
25 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts
29 de novembre
Més informació a www.mnat.cat