Esports
Foto: PBX
14 de febrer del 2020
El Catllar té una nova final per la permanència a Martorell
Els del Baix Gaià estan obligats a guanyar davant un rival que no celebra el triomf des de l’última jornada de 2019
Una jornada més, el CE El Catllar afronta una final per la permanència en el seu desplaçament a Martorell, on li espera un rival directe que té la mateixa necessitat de guanyar, si bé la seva situació és molt més favorable que la del conjunt del Baix Gaià.

El Martorell és 15è amb 22 punts i té la salvació a només un punt. De fet, amb una victòria sortiria de la zona vermella sempre que el Can Vidalet i el Viladecans no celebrin el triomf. Tot i això, el conjunt del Baix Llobregat porta una dinàmica molt negativa des de l’última jornada de 2019. Des de llavors ha sumat un punt de 24 possibles, i les xifres golejadores són molt preocupants perquè només ha anotat tres gols i n’ha encaixat 17.

El Catllar, que ve d’empatar contra el Viladecans, pretén aprofitar aquesta circumstància per assolir un triomf que li permeti seguir somiant amb la permanència. El tècnic Àlex González, ha assegurat que el Martorell “és un equip dur, i agressiu”, tot i que veu al seu equip capacitat per aconseguir una victòria que és obligatòria.

Els locals, a més, compten amb l’absència de dos jugadors per sanció, Marc Ollé, Albert Serrats. El tècnic local, però, recupera a Sergi Sero després d’haver-se perdut el darrer compromís contra el Valls pel mateix motiu. El partit es disputa aquest diumenge, a les 12.00 h, al Camp de Futbol CEP Torrent de Llops.
Àlex González, entrenador del Catllar
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla