Esports
Foto: Atlètic Roda de Barà
14 de febrer del 2020
El Roda de Barà, a trencar el malefici a casa davant el Cambrils Unió
L’equip de Dani Sereno pot apropar-se a l’equador de la classificació i involucrar a més equips en la lluita per la permanència
L’Atlètic Roda de Barà pot donar un cop sobre la taula si aquest dissabte (17.45 h) és capaç de trencar el malefici que el persegueix quan juga a casa i guanya al Cambrils Unió, un dels rivals més directes que té en la lluita per mantenir la categoria. El triomf, una setmana més, és obligatori.

Els rodencs són conscients que els mals resultats a casa són fruit d’un aspecte psicològic i necessiten alliberar-se com ho fan quan juguen a domicili. Sense anar més lluny, el passat cap de setmana van guanyar al camp de la Rapitenca (1-2), on encara no hi havia guanyat ningú aquesta temporada.

Gerard Solé, jugador del Roda, ha remarcat la importància d’aquest partit, sobretot per guanyar al Cambrils el golaverage que pot ser decisiu al final de campanya. De moment, els del Baix Gaià el tenen a favor gràcies al triomf en el partit d’anada, però ara l’han d’assegurar repetint la gesta a casa.

El Cambrils, que arriba a la cita després de caure davant el Tortosa i la Rapitenca, pot empatar a punts amb el Roda si aconsegueix assaltar el seu feu. Per contra, una derrota els podria deixar a un punt del descens si la Pobla de Mafumet B supera a l’Atlètic Mora la Nova.

El tècnic, Gabriel Amores, té les baixes per sanció d’Adrián Soriano i Moisés Soliño, que van ser expulsats en el darrer partit. Per contra, sí que pot comptar amb els dos golejadors de l’equip, Daniel Sáez (6 gols) i Marc Roman Jofre (5 gols).
Gerard Solé, jugador del Roda de Barà
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla