20 de febrer del 2020
Marc Sans i Aida Castro, guanyadors del VI Enduro de Salomó
La pròxima prova del Campionat de Catalunya d’Enduro tindrà lloc el 29 de març a la comarca del Bages, a les instal·lacions del Moto Club Manresa
El Campionat de Catalunya d’Enduro va inaugurar l’edició de 2020 amb el VI Enduro de Salomó, que va tenir lloc el passat diumenge 16 de febrer. Marc Sans (MC Segre) i Aida Castro (MC 3 Turons) van ser els vencedors de la categoria masculina i femenina en una prova que va tenir un recorregut de 40 km i que va comptar amb la participació de més de 150 pilots entre totes les categories.

Sans va imposar-se en la general i en la categoria Elit amb un temps de 34 minuts i 9 segons, per davant de Bernat Cortés i Ramon Quer, segon i tercer respectivament en ambdues classificacions. La diferència entre els dos va ser de quatre segons, mentre que Cortés va finalitzar la prova a 14 segons del campió.

En la modalitat femenina, Aida Castro, va completar el recorregut amb un temps de 30 minuts i 26 segons. L’actual campiona va superar per un minut i mig a Maria San Miguel, i per tres minuts a Kate Vall.

David Riera va ser el vencedor de la categoria Júnior Open amb un temps de 35 minuts i 29 segons que també li va permetre fer 7è en la general. Adrià Mesas, 8è, i Joel Vives, 11è, van acompanyar-lo al podi de la categoria. Lluís Gonfaus va ser el millor pilot en la categoria E-125 2T, i el més ràpid en totes les especials. Martí Escofet i Jan Olivera van completar el podi, per aquest ordre.

Quant a les altres categories, Sergi Casademont va imposar-se en la Sènior B, Marc Calmet en la Sènior 4T, Sergi Conesa en la Júnior Trofeu, Josep Serra en la Sènior C 2T, David Serra en la Sènior C 4T, i Manel Temprano en la categoria Màster.

La pròxima prova del Campionat de Catalunya d’Enduro tindrà lloc el 29 de març a la comarca del Bages, a les instal·lacions del Moto Club Manresa. La tercera i última se celebrarà a la Bastida de Tost, a càrrec del Moto Club Tres Turons.