Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
25 de febrer del 2020
El Junior Pinturas Clarà cau contra el Rapitenc i s’allunya de la primera plaça
El Junior Torre Clima Slu també perd en el compromís contra Turó-Montroig i fa un pas enrere en l’objectiu d’apropar-se a la zona noble
El cap de setmana ha estat marcat per la inactivitat de gairebé totes les competicions esportives. El Bàsquet Baix Gaià és un dels que s’han pres un recés per gaudir del carnaval com es mereix, tot i que els dos juniors masculins han seguit els passos del primer equip del Torredembarra BC i han competit com estava establert en el seus respectius calendaris.

El Junior Pinturas Clarà (Nivell A) visitava al líder del grup, el CB Rapitenc, amb l’objectiu d’assolir la victòria i apropar-se a la primera plaça. Malauradament, els del Baix Gaià no han pogut donar la sorpresa, caient per un contundent 90 a 65 que els allunya a quatre punts del seu contrincant. La bona notícia és que segueixen tercers, a un punt del segon, el CB Calafell.

Per la seva part, el Junior Torre Clima Slu, que ha jugat al Pavelló Sant Jordi, també ha perdut en el seu compromís contra el Turó-Montroig amb un marcador final de 56 a 59. Els locals tenien l’oportunitat de passar per davant dels del Baix Camp i apropar-se a la zona noble de la classificació, però la derrota els ha allunyat d’aquest privilegi i ara són 8ns amb 21 punts, a dos de la 4a plaça que defensa el CB Valls.

El pròxim dissabte (16.00 h) visitarà al 3r classificat, el CB Vila-seca Blau, del qual es troba a quatre unitats. Quant al Junior Pinturas Clarà, rep la visita d’un AB Vendrell que està a la part baixa de la classificació, el mateix dissabte a les 12.30 h.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla