Esports
Foto: Maria Pitarch
25 de febrer del 2020
Maria Pitarch s’imposa en la 1a Tirada de la Lliga Nacional de Camp i obté el bitllet per al Mundial
L’arquera de Vespella de Gaià també s’havia adjudicat la 1a Tirada de la Lliga Catalana a principis de febrer
L’arquera Maria Pitarch està d’enhorabona després d’aconseguir una plaça per al Mundial de Camp que tindrà lloc a Yakton (Estats Units) el mes de setembre, en proclamar-se vencedora de la 1a Tirada de la Lliga Nacional de Camp, que ha tingut lloc a Lorca aquest dissabte 22 de febrer.

Pitarch ha pujat al primer esgraó del podi en la categoria Recorvat Junior amb una marca de 301 punts, superant per 211 punts a la segona classificada, i única rival, Jone Gaztelu (Navarra). En declaracions a Altafulla Ràdio, ha reconegut que està molt contenta per la classificació i el rècord persona, la qual cosa ha estat possible pel bon treball psicològic i tècnic que ha realitzat durant la prova.

L'arquera del Club Arquers Cambrils, però, ha assegurat que ara ha de seguir treballant de cara al futur, sobretot per demostrar al Mundial que “a Espanya també hi ha bon nivell en aquesta modalitat, encara que aquí no es practiqui gaire”. Tot plega, li ha de servir per “agafar experiència de cara a l’etapa Sènior”, que iniciarà el 2021.

El triomf a la 1a Tirada de la Lliga Nacional de Camp s’afegeix al que havia aconseguit a principis de febrer en la 1a Tirada de la Lliga Catalana de la mateixa modalitat a Caldes de Montbui, una competició que li va “servir per conèixer el que havia de millorar per a la cita nacional”. L’arquera de Vespella de Gaià, a més, va fer marca personal i rècord de Catalunya en la categoria Junior.

La pròxima cita de Maria Pitarch és la 1a Tirada de la Lliga Catalana a l’aire lliure, que acollirà el seu antic club, el Club de Tir amb Arc Constantí, aquest dissabte 29 de febrer. Posteriorment disputarà la 2a Tirada de la Lliga Catalana de Camp, que organitzarà el Club de Tir amb Arc ZEN del Bages el pròxim 8 de març.
Maria Pitarch, arquera
Maria Pitarch, arquera
Maria Pitarch, arquera
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla