Esports
Foto: Ajuntament de la Sénia
26 de febrer del 2020
El Catllar Atlètic visita a la Sénia a l’espera de tancar el nou entrenador
Els del Baix Gaià s’enfronten a una Sénia que és la gran favorita per aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor
El CFS El Catllar Atlètic afronta la visita al líder del grup, la Sénia, sense haver tancat el relleu a la banqueta de Carlos Altés, que va deixar el càrrec després de l’empat contra l’Huracans la Selva en la darrera jornada. Lluis Jové, president de l’entitat, ha explicat en declaracions a Altafulla Ràdio que serà un entrenador de la casa el que assumeixi les regnes del primer equip amb l’objectiu principal d’abandonar les places de descens. De moment, serà ell qui dirigeixi l’equip aquest dissabte (18.30 h).

La situació de l’equip és molt preocupant, perquè precisament ocupa una de les places que conviden a viatjar a Segona Divisió. La bona notícia és que la igualtat de la categoria és màxima i la salvació està a només dos punts. Un triomf aquesta jornada seria clau, però és molt difícil que es pugui produir tenint en compte la situació del conjunt local.

La Sénia és un dels equips favorits per l’ascens a Divisió d’Honor. Tot i que només té tres punts d’avantatge respecte al segon, és dels pocs equips que és capaç d’entrar en una nova dinàmica després d’una derrota. Avui dia encadena tres victòries seguides després de perdre el segon partit del curs davant l’Hospitalet de l’Infant.

Quant a números, és el tercer equip més golejador amb 71 gols i el segon que menys encaixa amb 50. En l’art del gol, cal remarcar la figura de Jordi, segon en la taula de golejadors del grup amb 29 gols.
Lluis Jové, president del Catllar
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla