Esports
Foto: CE Altafulla
27 de febrer del 2020
El Benjamí A afronta un derbi vibrant davant el Torredembarra
L’Aleví B rep l’Escola de Valls en l’altre duel directe de la jornada
L’Escola de Futbol del CE Altafulla reprèn la competició aquest cap de setmana, marcat pel derbi del Baix Gaià que protagonitza el Benjamí A juntament amb la UD Torredembarra. Els groc-i-negre, 2ns amb 36 punts, visiten a un rival que és 5è amb 31 i que va infringir-li la primera de les dues úniques derrotes en el present curs. La segona i última va ser la de fa quinze dies contra el Marc Bartra.

El derbi es disputa aquest dissabte a les 10.00 h al municipi torrenc. Mitja hora després, l’Aleví B rep l’Escola de Valls en l’altre duel directe de la jornada. L’equip de Raúl i Josep López suma dos punts més que el seu rival, i necessita un triomf o un empat per seguir per davant seu.

La resta de partits es juguen en la sessió dominical. El primer a obrir foc és l’Aleví A, que visita al Creixell B a partir de les 10.00 h. A priori, els de Francesc Julià i Pedro Navarro parteixen amb avantatge respecte al 14è classificat.

Una hora més tard, a les 11.00 h, el Joan Pijuan acull els dos últims partits del cap de setmana. El Pre-Benjamí A rep al 5è classificat del seu grup, el Ramon Sicart B, en un duel de màxima exigència. Mentre que el Benjamí B juga davant el Cunit amb l’objectiu d’aconseguir un resultat positiu després dels dos empats en les darreres jornades.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla