Esports
Foto: La Voz de Poniente
28 de febrer del 2020
L’Altafulla femení visita a la Floresta en el retorn a la competició
Les abelles volen aprofitar el duel contra el segon classificat per ratificar el seu bon moment
La visita a la Floresta no és la més propicia perquè l’Altafulla femení reprengui la competició després de l’aturada pel carnaval, però a la vegada suposa una nova oportunitat per ratificar el bon moment de forma pel qual travessa amb 12 punts de 15 possibles en els darrers temps.

Les abelles van estar molt a prop de fer el ple al quinze en el duel contra el 3r classificat, el Constantí (2-3), on la manca d’encert de cara a la porteria visitant els va impedir aquesta possibilitat. Tot i la derrota, la seva actuació serveix “per constatar que estem preparades per competir contra qualsevol rival”, ha explicat el tècnic Marc Pérez.

La Floresta, però, és un rival més perillós com així ho anuncia la seva situació en la classificació (2n), les seves xifres (143 gols a favor i 23 en contra), i el potencial del seu planter. Enguany només ha perdut un partit, el duel directe contra el líder, l’Icomar.

L’objectiu de l’Altafulla és demostrar que ja no és l’equip dèbil de l’inici del curs i demostrar que no hi ha tanta diferència entre ambdós equips després que la Floresta s’imposés per 2 gols a 11 en el partit de la primera volta al Joan Pijuan.

El partit es disputa aquest diumenge, a les 18.45 h, al Camp de Futbol Municipal de la Floresta.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla