Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
28 de febrer del 2020
El Junior femení del BBG inicia la segona fase davant el CB Àguiles
El Cadet té l’oportunitat d’assaltar el lideratge si guanya al Cambrils al Pavelló d’Altafulla
El Bàsquet Baix Gaià torna a la competició, o com a mínim la majoria dels seus equips, i ho fa amb el Junior femení iniciant la segona fase de la temporada després de posar punt final a la lliga regular. L’equip de Sergi Galán rep al CB Àguiles aquest dissabte, a les 13.00 h, en la primera de les deu jornades que ha de disputar fins al 23 de maig.

La sessió sabatina al Pavelló d’Altafulla, però, comença a primera hora amb el duel entre el Pre-Infantil i el Bàsquet Teresianes (09.15 h), un duel on les locals són favorites perquè juguen contra l’últim del seu grup. A la mateixa hora, l’Infantil A rep al CB Tarragona en un partit molt interessant entre el 1r i el 3r classificat.

Més tard, a les 11.00 h, el Cadet juga contra el Cambrils amb l’oportunitat d’assaltar el lideratge sempre que aconsegueixi la victòria. L’Infantil B es troba en una situació semblant, tot i que en el seu cas pot assaltar la 4a plaça que defensa el seu rival, el Torreforta. El seu és l’únic partit que es juga diumenge (11.00 h).

Quant als equips masculins, el Cadet Auto Casasús és el primer a obrir foc davant el Reus Deportiu aquest dissabte, a les 09.00 h, al Pavelló Sant Jordi. Mitja hora més tard, el Pre-Infantil Artis Viatges visita al 7è classificat, el Bàsquet Teresianes, davant el qual ha de defensar la 2a posició.

A les 10.45 h, el Pre-Infantil La Piazzetta, que és líder, visita a un Claret que és 4t, mentre que el Cadet Construccions i Reformes Jopi rep a l’Amposta. Els del Baix Gaià, que són penúltims, tenen l’oportunitat de sumar la primera victòria de la segona fase davant el cuer. Els dos estan separats per un punt.

El Junior Pintures Clarà juga a casa, a les 12.30 h, davant el Vendrell a la cerca d’un triomf per compensar la derrota del passat cap de setmana contra el Rapitenc. Per la seva part, el Junior Torre Clima Slu visita al Vila-seca, a les 16.00 h, en un duel entre 3r i 8è.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla