Esports
Foto: Carla Recasens
28 de febrer del 2020
Atlètic Campclar – La Riera, duel clau per la permanència
La Torre visita el Racing Bonavista immers en un mar de dubtes després de les dues darreres ensopegades
El retorn de la competició ens brinda un partit dramàtic entre l’últim, l’Atlètic Campclar, i el penúltim classificat, la Riera, un partit que pot ser clau en la lluita per la permanència i que es disputa aquest dissabte a les 19.00 h. Els rierencs no volen deixar escapar l’oportunitat d’enfonsar als tarragonins, i apropar-se als tres rivals que té per davant, que aquest cap de setmana tenen partits molt exigents.

L’equip de José Antonio Ferreros es podria situar a tres punts de la Joventut Bisbalenca si guanya al Campclar i si aquesta no dona la campanada contra l’Atlètic Valls. Per contra, una derrota el tornaria al fanalet vermell. El tècnic té l’absència de Jordi Velardiez, que ha de complir sanció.

Per la seva part, el Torredembarra visita al Racing Bonavista (diumenge, 17.00 h) immers en un mar de dubtes. Guillermo Montserrat, jugador de la Torre, ha reconegut en l’entrevista concedida a Baix Gaià Esports que l’aturada li ha vingut bé a l’equip per oblidar les ensopegades davant el Campclar i el Calafell, i que ara tenen l’oportunitat de demostrar-ho.

Els torrencs s’enfronten a un Racing que només té dos punts menys, i pretén guanyar per superar-los en la classificació. Els del barri de Ponent vénen de tallar una ratxa dues victòries i un empat amb la derrota al camp del Morell. Tot i això, arriben amb més confiança que la Torre.
Guillermo Montserrat, jugador del Torredembarra
Guillermo Montserrat, jugador del Torredembarra
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla