02 de març del 2020
L’Altafulla femení cau golejat a la Floresta i suma la segona derrota seguida (6-0)
Les abelles realitzen una bona primera part, tot i no aguantar el ritme de les locals en la segona
Les abelles del CE Altafulla han caigut golejades al camp del 2n classificat, la Floresta, en el duel que ha clos la 17a jornada de la categoria Femení 7 TGN. El seu objectiu era competir com ho havien fet en l’anterior derrota contra el Constantí -3r classificat, però només ho han pogut fer en la primera part.

Tot i el potencial de les locals, les groc-i-negre només han concedit un gol en els primers 40 minuts. Judit Nicolàs ha aprofitat la passivitat de la defensa visitant per efectuar un remat de cap dins de l’àrea sense cap mena d’oposició. En general, però, l’actuació defensiva ha estat notable.

L’única ocasió clara per l’Altafulla ha estat un xut de Lorena Giménez, que la portera Laia Sendra ha enviat a córner. En l’inici del segon temps, Nuria Isla també ha tingut l’oportunitat de fer l’empat amb un remat que s’ha estavellat contra el pal. Pocs minuts després, Nicolàs no ha perdonat i ha arrodonit la seva actuació amb el segon i el tercer gol de la Floresta.

Marina Cañon i Emma Rivero, amb una dobleta, han completat el marcador establint el 6 a 0 definitiu que deixa a l’Altafulla 9è amb 19 punts. El pròxim cap de setmana descansa per la retirada del Mas Pellicer, i per tant, no tornarà a jugar fins al dissabte 14 de març, quan visitarà al cuer, del Racing Bonavista.