Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
03 de març del 2020
El Cadet femení del BBG guanya al Cambrils i és el nou líder del grup (59-39)
El Cadet Construccions i Reformes Jopi aconsegueix la primera victòria en la 2a fase derrotant a l’Amposta per 77 a 61
El Bàsquet Baix Gaià ha viscut un cap de setmana molt positiu en el retorn a la competició, sobretot pel que fa als representants femenins. El Cadet ha protagonitzat la millor notícia després de vèncer el CB Cambrils per 59 a 39 i assaltar el lideratge del seu grup, si bé ambdós estan empatats a 10 punts.

L’Infantil A manté la primera plaça gràcies a la victòria contra el CB Tarragona per 62 a 43, mentre que el Pre-Infantil s’ha imposat al cuer del seu grup, el Bàsquet Teresianes, per un marcador de 81 a 37 que li permet acabar la jornada en la 3a posició.

Per contra, l’Infantil B ha caigut a casa davant el Torreforta per 39 a 56 i segueix en l’equador de la classificació. El Junior també ha ensopegat, en el seu cas contra el CB Àguiles per 52 a 69 en l’inici de la segona fase de la categoria.

Quant als equips masculins, el Cadet Construccions i Reformes Jopi s’ha imposat al cuer, el CB Amposta (77-61), assolint la primera victòria de la segona fase després de sis partits. El Pre-Infantil Artis Viatges també ha guanyat, ho ha fet a la pista del Bàsquet Teresianes per 49 a 61 i segueix segon amb 10 punts.

El Junior Pinturas Clarà, s’ha refet de la derrota del passat cap de setmana contra el Rapitenc desprès de guanyar a l’AB Vendrell per 82 a 72, la qual cosa li permet seguir 2n amb 33 punts, quatre menys que el líder del grup.

Menys sort han tingut els tres equips restants. El Pre-Infantil ha perdut a la pista de l’AE Claret per 50 a 47, tot i que manté el 3r lloc amb un punt més que el conjunt vallenc. El Cadet Auto Casasús segueix últim a causa de la derrota contra el Reus Deportiu per 46 a 56, mentre que el Junior Torre Clima Slu continua en l’equador de la taula en caure davant el CB Vilaseca per 56 a 40.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla