Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
05 de març del 2020
Els Atletes d’Altafulla inicien la defensa del títol de la Lliga Trail TGN Nord aquest diumenge a l’Arboç
Els altafullencs ja no es marquen el repte de tornar a ser campions per la participació en altres circuits de la zona
La secció trail dels Atletes d’Altafulla inicia aquest diumenge 8 de març a l’Arboç la Lliga Trail TGN Nord, que dona el tret de sortida a la 4a edició sota aquesta nomenclatura amb l’entitat del Baix Gaià defensant la corona de campió de la classificació per equips, que ha aconseguit en la primera, la segona i la tercera edició.

Els altafullencs, però, enguany no s’han fixat l’objectiu de revalidar aquest títol perquè posen el focus en altres competicions com el Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre i el circuit de Curses de Muntanya del Camp de Tarragona.

Miquel Sánchez va explicar en l’entrevista concedida a Baix Gaià Esports, que el motiu més important que els ha dut a prendre aquesta decisió ha estat la possibilitat de “conèixer llocs diferents” després de tres anys realitzant pràcticament les mateixes curses. Els nous circuits els exigiran una millor preparació respecte a la qual havien de realitzar per a les proves de la Lliga Trail TGN Nord.

Tot i això, Sánchez ha reconegut que els atletes participaran en moltes de les proves de la lliga per la proximitat que hi ha entre Altafulla i els municipis que sí que són seu de la competició.

Els Atletes d’Altafulla tornen aquest diumenge 8 de març a l’Arboç per iniciar la 4a edició de la Lliga Trail TGN Nord. Cal recordar que en l’edició de 2019, el municipi del Baix Penedès havia d’acollir la prova inaugural de la competició, que finalment es va suspendre per la manca d’entesa entre l’Ajuntament i l’empresa organitzadora.
Miquel Sánchez, responsable secció Trail
Miquel Sánchez, responsable secció Trail
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla