Esports
Foto: CEVOL Torredembarra
05 de març del 2020
El CEVOL Torredembarra visita l’Olot a la cerca d’una nova victòria que l’apropi al play-off
Els torrencs tenen l’oportunitat de fer un pas gairebé definitiu quan només queden tres jornades pel final de la lliga regular
El CEVOL Torredembarra visita aquest dissabte, a les 18.30 h, la pista del CV Olot en un duel d’exigència com ho són tots els que es disputen a la capital de la Garrotxa. Tot i que els torrencs són favorits, com així indica la segona posició que defensen, els locals intentaran donar la sorpresa amb una victòria davant la seva afició.

L’equip de Christian Vives arriba a la cita després de vèncer per 3 a 0 a l’AE Manresa al Pavelló Els Caus, un resultat que el manté a tres punts del líder, el San Roque Batán, i amb quatre d’avantatge respecte al CN Sabadell. Els dos també van guanyar els seus respectius compromisos davant l’AE Aula i el CV Roquetes, respectivament.

Per la seva part, l’Olot és 6è amb 26 punts i ja no lluita per cap objectiu important, ni per l’ascens ni pel descens. La seva única aspiració és la 5a plaça, de la qual el separen tres unitats. En la darrera jornada va perdre l’oportunitat d’apropar-se al CV Sant Martí al caure contra el Balàfia Lleida per 3 a 0.

El CEVOL Torredembarra buscarà un nou triomf a domicili per reforçar la segona posició i per pressionar al San Roque Batán, que clou la jornada visitant precisament al Sant Martí, que tot i no jugar-se res important, vol ser un dels jutges de l’ascens.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla