Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
06 de març del 2020
El Sènior femení del BBG visita al Constantí en un duel propici per assolir el triomf
El Pre-Infantil Artis Viatges masculí té l’opció d’assaltar el lideratge si guanya al Manyanet Reus
El Bàsquet Baix Gaià afronta un nou cap setmana de competició, en el qual el Sènior Sub25 femení visita aquest diumenge (16.30 h) al CB Constantí en un duel propici per retrobar-se amb la victòria i abandonar el fanalet vermell. No en va, davant té al penúltim classificat. Els dos estan igualats a 16 punts, tot i que les locals compten amb un partit menys.

La jornada dominical comença a les 09.30 h amb la visita de l’Infantil A al cuer, el Reus Deportiu, davant el qual té molts números d’aconseguir el triomf per reforçar el lideratge. A les 11.30 h, el Pre-Infantil juga a casa contra el 7è classificat, el Sant Pere i Sant Pau.

Quant als partits de dissabte, el Cadet visita al TGN Bàsquet a les 09.30 h; l’Infantil B al Vila-seca, a les 12.15 h; i el Junior al Bàsquet Teresianes, 2n classificat, a les 16.30 h. En la primera jornada de la segona fase va perdre i ara té l’oportunitat d’estrenar-se.

Pel que fa als equips masculins, el Junior Pinturas Clarà visita aquest diumenge a les 16.00 h al CB Calafell en un duel entre segon i tercer, ambdós empatats a 33 punts. El duel és transcendental per a les aspiracions dels del Baix Gaià.

El Pre-Infantil Artis Viatges té un partit molt rellevant aquest dissabte (10.45 h) contra el Manyanet Reus, al qual pot desbancar de la primera posició sempre que aconsegueixi el triomf. I el Cadet Auto-Casasús visita al Bàsquet l’Arboç un quart d’hora després en un duel entre l’últim i el penúltim classificat.

Quant als altres equips, el Pre-Infantil La Piazzeta rep al CB La Selva el dissabte a les 09.00 h; el Junior Torre Clima Slu al CB Valls, a les 17.45 h; i el Cadet Construccions i Reformes Jopi, a l’AB Vendrell el diumenge a les 11.00 h.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla