Esports
06 de novembre del 2014
El pilot Marc Piquer, campió de la Copa Catalana de Trial UCI en categoria benjamí
Amb només vuit anys i en el seu primer any de competició, el jove del Club Bike Trial Costa Daurada, també ha aconseguit el bronze al Campionat del Món
El pilot Marc Piquer, del Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra, continua sumant títols al seu palmarès. Amb només 8 anys i en el seu primer any de competició, va aconseguir ara fa uns mesos el bronze al Campionat del Món. La nova fita ha estat ara, l’or a la Copa Catalana de Trial UCI en categoria Benjamí. El president de l’entitat i Campió del Món, Àngel Batlle, ha titllat la fita d’un “èxit molt important”.

La prova, que esdevenia la sisena del campionat al llarg d’aquest 2014, s’ha celebrat aquest cap de setmana a Terrassa, amb la participació de més de 200 pilots d’arreu del territori. Un altre resultat destacable de l’entitat torrenca en aquesta competició ha estat la victòria d’Ilai Marco en categoria Open, que l’ha situat en quarta posició en la classificació final.

I és que el Club Biketrial Costa Daurada ha acumulat molts títols aquesta temporada. Ja a les acaballes de competició, ara queda pendent el Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a finals del mes de desembre a Barcelona. Àngel Batlle s’hi jugarà el subcampionat en la màxima categoria.
A hores d’ara és segon a la taula. Enguany també s’ha endut la Copa d’Espanya en categoria Elit.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla