Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
11 de març del 2020
El Junior Pinturas Clarà del BBG assalta la pista del Calafell i manté la 2a posició (64-74)
El Pre-Infantil Artis Viatges guanya al Manyanet Reus per 82 a 75 i se situa a un punt del lideratge que defensen els del Baix Camp
El Junior Pinturas Clarà del Bàsquet Baix Gaià, que competeix al Nivell A, ha aconseguit una gran victòria a la pista del tercer classificat, el CB Calafell, per 64 a 74. D’aquesta manera, manté la segona posició amb 35 punts, un més que el conjunt del Baix Penedès.

Qui també ha assolit un triomf de prestigi és el Pre-Infantil Artis Viatges, que ha guanyat al líder del seu grup, el Manyanet Reus, per 82 a 75. Els del Baix Gaià segueixen segons, però se situen a un únic punt dels de la capital del Baix Camp.

Els altres representants no han tingut tanta sort. El Cadet Construccions i Reformes Jopi ha perdut davant l’AB Vendrell per 80 a 44 i segueix penúltim amb 8 punts, mentre que els seus companys del Cadet Auto Casasús també han claudicat, en el seu cas davant el Bàsquet l’Arboç per 74 a 53, i acaben cuers amb 7 punts.

El Junior Torre Clima Slu ha perdut una bona oportunitat d’apropar-se a la zona noble de la classificació després de caure davant el CB Valls per 51 a 60 i segueix 8è amb 23 punts.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla