Esports
Foto: Altafulla Ràdio
11 de març del 2020
La FCF atura el futbol territorial en un període de quinze dies per prevenir el contagi del COVID-19
El CE Altafulla ha decidit suspendre els entrenaments durant aquest període.
Les competicions no professionals i territorials de futbol i futbol sala s’aturen en un període de dues setmanes. La Comissió Executiva de la Federació Catalana de Futbol així ho ha decidit després que la RFEF recomanés a tots els òrgans autonòmics la seva suspensió per prevenir el contagi del COVID-19 entre els futbolistes i les futbolistes, i els seus familiars.

En el comunicat oficial, la FCF també decreta la suspensió de totes les activitats esportives i formatives que organitza, amb la voluntat de mantenir la salut i el benestar dels afiliats, aplicant les mesures més restrictives possibles per raons de salut pública.

D’aquesta manera, els equips sèniors del CE Altafulla i tots els representants de l’Escola de Futbol, no competiran, com a mínim, fins d’aquí a quinze dies. Els següents partits del primer equip masculí eren aquest diumenge contra la Joventut Bisbalenca, i el pròxim dissabte davant el CF Llorenç, mentre que el conjunt femení visitava aquest dissabte al Racing Bonavista i rebia set dies després al San Salvador.

La junta directiva de l’entitat groc-i-negre ha anunciat aquest dimecres a la tarda que suspèn els entrenaments de tots els equips de l’entitat durant aquest període.

La resta d’equips de futbol del Baix Gaià, el CE El Catllar, l’Atlètic Roda de Barà, el CF La Riera, la UD Torredembarra i la UE Creixell, i els equips de futbol sala, el CFS Torredembarra, el CFS El Catllar Atlètic, el FS Roda de Berà i el CFS La Pobla de Montornès, també han de decidir en les pròximes hores si suspenen els entrenaments o només extremen les precaucions.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla