Esports
Foto: Bàsquet Baix Gaià
12 de març del 2020
La FCB s’afegeix a l’aturada i paralitza totes les competicions
El CB Altafulla i el Torredembarra BC, i en conseqüència, el Bàsquet Baix Gaià, són únics equips de la nostra zona que es veuen afectats per aquesta decisió
La Federació Catalana de Bàsquet ha decidit paralitzar les competicions que són competència seva per prevaldre la salut i el benestar de tots els federats i federades del bàsquet català, seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, de les autoritats competents i després de valorar-ho entre els clubs i la directiva federativa.

La suspensió de tota l’activitat federativa ha començat aquest dijous i té una vigència de 15 dies, una decisió revisable segons l’evolució de la situació epidemiològica per coronavirus.
Per tal de prevaldre la salut i el benestar de tots els federats i federades del Bàsquet Català, la Federació Catalana de Bàsquet, d’acord amb la potestat que li atorga l'article 138 del Reglament Jurisdiccional, decreta la suspensió de tota activitat federativa a partir del dijous 12 de març i amb una vigència de 15 dies.

El CB Altafulla i el Torredembarra BC, i en conseqüència, el Bàsquet Baix Gaià, són únics equips de la nostra zona que es veuen afectats per aquesta decisió. En un primer moment, el conjunt torrenc pretenia mantenir l’activitat al Pavelló Sant Jordi i el Pavelló Els Caus, però l’Ajuntament de Torredembarra ha decidit suspendre qualsevol activitat cultural i esportiva, i tancar tots els equipaments.

La Federació Catalana de Bàsquet seguirà en contacte amb els representants de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física i es mantindrà atenta a qualsevol altre recomanació que s'indiqui per part d'ella o de les autoritats competents.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades