Esports
Foto: FCF
13 de març del 2020
Josep Vives, vicepresident de la FCF: “No podíem garantir que ningú assistís als partits a porta tancada”
La junta directiva espera que tot torni a la normalitat per començar a estudiar com es recuperen les dues jornades suspeses
El COVID-19 també ha tingut els seus efectes en les competicions esportives, no només en les professionals, sinó també en les semi professionals, les amateurs i les de base. Pel que fa al futbol més modest fet a casa nostra, la Federació Catalana de Futbol ha suspès la jornada d’aquest cap de setmana i la del següent, i ha paralitzat totes les activitats de les quals és responsable.

En declaracions a ‘Carrer Major’, el vicepresident de la FCF i delegat a Tarragona, Joan Vives, ha reconegut que la junta directiva ha pres aquesta decisió “perquè no es podia garantir que ningú assistís als partits a porta tancada”, ressaltant les categories de futbol base, on els nens i nenes van acompanyats dels pares o d’algun altre familiar.

Vives ha assegurat que no tothom està d’acord en aturar les competicions i anul·lar totes les activitats, però destaca que “la majoria de gent implicada està d’acord”. En aquest sentit, ha assenyalat que molts equips de la demarcació de Tarragona han decidit suspendre els entrenaments i tancar les seves instal·lacions en els pròxims quinze dies.

De cara al futur, Vives ha reconegut que la junta directiva de la FCF encara no s’ha reunit per estudiar com i quan es recuperaran les dues jornades que s’han suspès. El més important avui dia és que la infecció no avanci i tot torni a la normalitat, ha sentenciat.

A Altafulla, el CE Altafulla va suspendre els entrenaments des del passat dimecres, hores després del comunicat de la Federació Catalana de Futbol. Mentre que al Baix Gaià, la resta de clubs de futbol han adoptat la mateixa mesura amb l’objectiu de contenir el COVID-19.
Joan Vives, vicepresident de la FCF
Joan Vives, vicepresident de la FCF
Joan Vives, vicepresident de la FCF
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla