Esports
Foto: Ajuntament d'Altafulla
17 de març del 2020
Els Atletes d’Altafulla suspenen la 13a Cursa 1 de maig
La decisió s’ha dut a terme després que l’organització hagi analitzat tots els escenaris possibles de cara al mes de maig
La Cursa 1 de Maig dels Atletes d’Altafulla enguany havia de complir la seva 13a edició, però la situació actual que viu la societat amb l’estat d’alarma que ha decretat el Govern central per l’evolució del COVID-19, ha fet que l’entitat l’hagi suspès quan encara queda més d’un mes per a la seva celebració.

La decisió s’ha dut a terme després que l’organització hagi analitzat tots els escenaris possibles de cara al mes de maig, sense tenir la certesa que la pandèmia hagi desaparegut. Les mesures que ha pres el Govern espanyol estan destinades a minvar l’expansió del coronavirus les pròximes dues setmanes, però la situació es podria allargar en el temps.

Demian Martínez, president dels Atletes d’Altafulla, ha remarcat que la decisió “és dolorosa i obligada” i que respon a una “responsabilitat social” per no posar en risc la salut dels participants, els seus familiars i els vilatans que sempre donen caliu a l’esdeveniment.

La Cursa 1 de Maig és una festa familiar i esportiva, on els nens i nenes són els autèntics protagonistes de les curses infantils que se succeeixen durant tot el matí al voltant del Castell dels Montserrat, la Pallissa de l’Era del Senyor i el Parc del Comunidor. En acabar, els grans clouen la jornada amb la prova de 5 km que recorre el nucli antic de la vila.

La 13a edició de la també coneguda Cursa de Primavera es durà a terme el 2021 amb la certesa de celebrar-la amb les garanties que enguany no existeixen per l’aparició del COVID-19.
Demian Martínez, president dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla