Esports
Foto: CE Altafulla (Jèssica Colomina)
18 de març del 2020
Els jugadors i jugadores del CE Altafulla entrenaran de manera virtual a través de l’app ‘Periscope’
L’entitat realitzarà dues sessions de tècnica individual cada setmana amb l’objectiu de fer el més amè possible el confinament
El CE Altafulla torna als entrenaments aquest dimecres a les 17.00 h. Ho fa, però, de manera virtual gràcies a l’aplicació per a mòbils ‘Periscope’, on ha creat un canal https://www.pscp.tv/CEAltafulla/follow en què els jugadors i jugadores de l’Escola de Futbol i els equips Sènior masculí i femení i Veterans poden seguir en directe els exercicis dictats pels responsables del club.

Francesc Julià, president del CE Altafulla, ha explicat que “feia dies que contemplàvem aquesta idea per ajudar a totes les famílies dels jugadors”. La proposta inicial era gravar vídeos, però les possibilitats que atorguen les noves tecnologies els ha fet decantar-se per emetre els entrenaments en directe.

L’entitat pretén realitzar dues sessions de tècnica individual cada setmana, amb l’objectiu que tots els seus membres facin front al confinament per mitjà del futbol. Cal recordar que els entrenaments es van suspendre el dimecres passat seguint les recomanacions de la Federació Catalana de Futbol (FCF) quan la situació encara no era tan greu com ara.

Francesc Júlia anima a tots els jugadors i jugadores del club a ser partícips d’aquesta proposta. Tanmateix, ha explicat que cap dels exercicis consistirà a xutar, per no malmetre cap objecte de la llar, mentre que aconsella als futbolistes que no es posin les botes excepte si realitzen els entrenaments al jardí.

Per dur a terme les sessions, el material requerit és una pilota, quatre objectes que s’aguantin drets com cons, ampolles d’aigua, pots de xampú, sabates o sabatilles d’esport, i el més important, ganes de jugar a futbol. Els més petits, a més, han d’estar acompanyats dels pares o germans que els ajudin a fer els exercicis.

Per tal que la proposta arribi a la màxima gent possible, el club també ha creat una etiqueta #quedatacasaengrocinegre per acompanyar totes les imatges i vídeos que els futbolistes i les futbolistes comparteixen a les seves xarxes socials. Per seguir els entrenaments virtuals del CE Altafulla, només cal accedir al seu perfil de youtube www.youtube.com/user/cealtafulla.
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla