Esports
Foto: CE Rítmica Torredembarra
19 de març del 2020
El CE Rítmica Torredembarra ofereix entrenaments virtuals a les seves gimnastes
Les entrenadores faciliten diàriament vídeos d’exercicis específics per no perdre la forma durant el confinament
La pandèmia del coronavirus ha obligat als clubs esportius del Baix Gaià a prendre mesures per continuar amb els entrenaments des de casa. Un exemple més són les gimnastes del C.E. Rítmica Torredembarra i les seves escoles adherides -El Roquissar i La Portalada d’Altafulla i l’Antina de Torredembarra-, que segueixen les instruccions que les entrenadores ofereixen diàriament per no perdre la forma física.

Cada dia a les 10 del matí les entrenadores proporcionen un vídeo amb els exercicis específics que les esportistes han de realitzar. A més, proposen un repte diari perquè les gimnastes “no perdin l’esperit de superació”, segons ha explicat la directora tècnica del club, Susana Dalmau.
Un cop realitzat l’entrenament, les gimnastes han d’enviar fotos i vídeos a les entrenadores perquè, aquestes, puguin supervisar la feina i corregir els errors efectuats. D’aquesta manera, hi ha un ‘feedback’ que motiva a les gimnastes a continuar treballant.

El club també ha recomanat a les seves gimnastes que segueixin les classes virtuals de preparació física que la Real Federación Española de Gimnasia proporciona amb la preparadora física de l’equip nacional de gimnàstica rítmica, Mónica Hontoria.

Davant aquesta situació excepcional, moltes de les competicions han estat desplaçades o suspeses. Ara el club, està pendent de saber si el Campionat d’Espanya Base que s’havia de celebrar del 23 al 26 d’abril al Navarra Arena de Pamplona finalment es realitzarà o també quedarà anul·lat.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla