Esports
Foto: Altafulla Ràdio
25 de març del 2020
La FCF allarga la suspensió dels partits de totes les competicions
La situació continuarà així fins que les administracions pertinents considerin que es poden reprendre amb total seguretat i sense cap risc de salut
La pròrroga de l’estat d’alarma i el confinament als habitatges ha fet que la Federació Catalana de Futbol hagi aprovat mantenir la suspensió de tots els partits de les competicions de futbol, futbol sala i futbol platja, i les activitats esportives i formatives presencials que organitza.

La mesura es mantindrà vigent fins que les administracions considerin que les competicions es poden reprendre amb seguretat i sense cap mena de risc, tant pels esportistes com per les famílies i els espectadors. D’aquesta manera, es dona continuïtat a les mesures de prevenció pel COVID-19 que l’organització havia executat inclús abans del decret d’estat d’alarma arreu del país.

Cal recordar que l’última jornada que es va disputar va ser la del cap de setmana del 7 i 8 de març, on el CE Altafulla va golejar l’Alcover per 4 gols a 1 en el partit corresponent a la 22a jornada del Grup 3 de Tercera Catalana, mentre que els equips de futbol base disputaven els seus respectius compromisos.

La FCF també recorda als clubs i esportistes federats la prohibició de realitzar qualsevol activitat esportiva a l’aire lliure durant el període d’estat d’alarma, inclosos entrenaments d’equip i sessions a escala individual.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla