Esports
Foto: Bike Park Costa Daurada
25 de març del 2020
La Federació Catalana de Ciclisme ajorna la segona prova de la Copa Catalana de Trial a Torredembarra
El Bike Park Costa Daurada cancel•la el Campus de Setmana Santa després que l’Estat hagi anunciat una pròrroga de l’estat d’alarma durant quinze dies més
El Bike Park Costa Daurada de Torredembarra també està patint els efectes provocats per la crisi sanitària del coronavirus, i ha hagut d’ajornar algunes de les competicions que organitzava entre els mesos de març i abril. La més important, la Copa Catalana de Trial que s’havia de celebrar el pròxim diumenge 5 d’abril a les seves instal·lacions, a Torredembarra.

La competició consta de quatre proves. La primera, el Trofeu Ciutat de Barcelona que s’havia de disputar el passat 28 de febrer, ja es va suspendre per l’inici de la propagació de la pandèmia. La segona és la que havia d’acollir el municipi del Baix Gaià, mentre que la tercera i la quarta estan previstes a Matadepera, el 5 de maig, i a Sant Antoni de Vilamajor, el 7 de juny.
L’entitat també ha ajornat les proves de la Copa Tarragona de Trial que s’havien de celebrar a Roda de Berà, el 18 d'abril, i a Gandesa el 19 de juilio. La idea del Bike Park Costa Daurada és encabir totes aquestes cites en el calendari global de la Federació Catalana de Ciclisme quan s’acabi aquesta situació d’excepció que ha paralitzat tot l’esport, com així ha explicat el seu president, Àngel Batlle.

El problema, però, és que el calendari de la Federació Catalana de Ciclisme quedarà molt limitat per la gran quantitat de proves i competicions que ja s'han ajornat.

Tanmateix, el Bike Park Costa Daurada de Torredembarra ha anunciat que cancel·la el Campus de Setmana Santa que organitzava a les seves instal·lacions després que el Govern de l’Estat hagi anunciat la pròrroga de l’estat d’alarma i el confinament durant quinze dies més. El president, Àngel Batlle, ha reconegut que això suposa un impacte negatiu en ek vessant econòmic per la quantitat de diners que el club, i en conseqüència, els seus treballadors, deixa d'ingressar.
Àngel Batlle, president del Bike Park Costa Daurada
Àngel Batlle, president del Bike Park Costa Daurada
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla