Esports
Foto: Nàstic de Tarragona
27 de març del 2020
El Nàstic presenta un ERTO per pal·liar els efectes econòmics que provoca l’aturada de les competicions
La mesura afecta a tots els treballadors de l’entitat, des dels que s’encarreguen de la part administrativa, fins als jugadors i cos tècnic del primer equip i el futbol base
El Nàstic de Tarragona s’ha afegit al col·lectiu d’equips del futbol estatal i altres esports que han presentat un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) a causa de la suspensió de les competicions esportives que ha decretat la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per prevenir la propagació de la pandèmia del COVID-19.

La mesura adoptada pel conjunt tarragoní afecta a tots els treballadors de les diferents parcel•les de l’entitat, des de l’administrativa fins a l’esportiva, aplicant-se tant als membres del primer equip com també als de les categories del futbol base.

Si l’Estat accepta la proposta, els treballadors rebran el 70% del seu salari durant els primers sis mesos per mitjà de l’atur, que no es descomptarà d’una futura prestació. En el cas dels futbolistes, la situació és més complexa perquè la prestació d’atur màxim és de 1.400 euros, una xifra que contrasta amb el salari que perceben els jugadors i el cos tècnic.

Cal recordar que la suspensió de les competicions restarà vigent fins que s’acabi el període d’estat d’alarma i les autoritats garanteixin que els partits es poden dur a terme sense cap mena de risc de contagi pels esportistes, entrenadors i espectadors. El director general del Nàstic, Lluis Fàbregas, ha assegurat en una entrevista a ‘Carrer Major’, que des del club confien a reprendre la competició i disputar les deu jornades que resten al Grup 3 de Segona B.

En un comunicat, el Nàstic de Tarragona desitja “que la situació actual se solucioni com més aviat millor pel benefici de totes les persones i la salut dels col·lectius”, per “tornar a desenvolupar la tasca esportiva, administrativa i social de l’entitat amb total normalitat”.
Lluis Fàbregas, director general
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla