Esports
Foto: Terres del Gaià
03 d'abril del 2020
La XI Marxa per les Terres del Gaià, anul·lada per la crisi sanitària del COVID-19
L’organització estudia la possibilitat de traslladar-la a la tardor en funció de com evolucioni la situació en els pròxims mesos
L’Associació Terres del Gaià ha anul•lat la XI Marxa per les Terres del Gaià, que s’havia de celebrar l’1, el 2 i el 3 de maig, per l’emergència sanitària que està causant el COVID-19. El veí d’Altafulla i tresorer de l’associació, Pep Muntdas, ha explicat que els responsables de l’organització han pres aquesta decisió després d’analitzar la situació actual, i sobretot, amb la previsió que l’estat d’alarma i el confinament es pugui allargar més enllà del que estava previst.

La marxa, però, no queda suspesa definitivament perquè Terres del Gaià contempla la possibilitat de realitzar-la a la tardor. Si finalment l’organització opta per aquesta opció, les noves dates s’anunciaran quan hagi finalitzat el període d’estat d’alarma arreu del país.

L’aparició del coronavirus també ha paralitzat la majoria d’activitats que l’associació realitza habitualment. No obstant això, els responsables continuen endavant amb l’inventari del patrimoni fluvial del riu Gaià, que té l’objectiu de dur a terme una relació detallada i exhaustiva de tots i cadascun dels elements que conformen el seu patrimoni. L’inventari es pot consultar en aquest enllaç https://terresdelgaia.omeka.net/.

L’Associació Terres del Gaià va complir una dècada de vida el passat 2019, en la qual ha promogut el coneixement i ha reivindicat el patrimoni natural, cultural i social del territori. És per això que dedica gran part del seu temps a realitzar accions de protecció de les terres, al manteniment del cabal del riu i al desenvolupament de la marca Terres del Gaià.
Pep Muntadas, tresorer de Terres del Gaià
Pep Muntadas, tresorer de Terres del Gaià
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla