Esports
Foto: Play Store
08 d'abril del 2020
El CM Altafulla organitza una regata virtual aquest cap de setmana
L’entitat s’embarca en aquesta aventura mitjançant l’aplicació per a ordinadors i dispositius mòbils, ‘Virtual Regata Inshore’
La pandèmia del coronavirus ha frenat l’activitat habitual de les entitats esportives del municipi. Algunes d’elles, però, ja han demostrat la seva capacitat de reinventar-se per dur a terme activitats i jocs relacionades amb el seu esport a través de les noves tecnologies. El CE Altafulla i els Atletes d’Altafulla són algunes de les quals ja s’han posat la granota de treball, i ara és el torn del Club Marítim Altafulla.

L’entitat marítima realitza una regata virtual aquest cap de setmana, mitjançant l’aplicació per a dispositius mòbils i ordinadors, ‘Virtual Regata Inshore’. Roger Olivet, president del CM Altafulla, ha explicat als micròfons d’aquesta casa que la iniciativa “respon al moment actual en el qual vivim i a la voluntat de seguir fent activitats.

La regata es durà a terme en la matinal del dissabte 11 i el diumenge 12 d’abril, i tindrà una durada d’una hora. La competició constarà d’una fase de classificació i una fase final. El CM Altafulla detallarà l’hora concreta en els pròximes dies.

La regata virtual del CM Altafulla compta amb el patrocini de Rooster i la seva nova botiga, Go Sailing Shop, la qual cosa li permet atorgar premis físics als primers classificats. Les places, però, estan limitades a 100 persones per garantir el bon funcionament de la iniciativa.

‘Virtual Regata Inshore’ és una plataforma que va néixer el 2010 de la mà d’un grup de dissenyadors, enginyers i emprenedors apassionats de la vela i els jocs de navegació virtual, que tenien l’objectiu que l’experiència de les persones estigués més a prop de la realitat. Avui dia, el joc registra un milió de jugadors a l’any i és un component exclusiu de la Federació Internacional de Vela (World Sailing) i forma part dels eSport on s’aglutinen les competicions esportives virtuals més importants del món.

L’aplicació es pot descarregar de forma gratuïta per ordinador en l’enllaç https://www.virtualregatta.com/en/inshore-game/ o per als dispositius mòbils a través de l’app Play Store (Android) o Apple Store (iOS).

Per a qualsevol consulta, cal posar-se en contacte amb el CM Altafulla a través de l’adreça electrònica cma@clubmaritimaltafulla.com, els seus perfils de Facebook, Twitter i Instagram, o el telèfon 977 65 02 63.
Roger Olivet, president del CM Altafulla
Roger Olivet, president del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla