Esports
Foto: CE Altafulla
09 d'abril del 2020
Els minis del CE Altafulla busquen una mascota que els representi aquesta temporada
Les propostes que han anat arribant al club presenten tota mena d’animals i algun personatge curiós
El Centre d’Esports Altafulla segueix endavant amb la seva activitat. Aquesta, però, s’ha traslladat de l’Estadi Municipal Joan Pijuan a les cases dels entrenadors i jugadors dels diferents equips de l’Escola de Futbol i les categories amateur per la pandèmia de la COVID-19. Després d’estrenar-se amb els entrenaments virtuals a través de l’aplicació ‘Periscope’, que se segueixen duent a terme, els més petits de la casa han començat la cerca de la nova mascota que els representarà aquesta temporada.

Els jugadors i jugadores dels tres equips de la categoria Minis han agafat llapis, colors i paper per dibuixar la mascota que s’imaginen animant-los mentre gaudeixen dels partits. Uns partits que, recordem, són purament formatius i es disputen amb els altres equips del Baix Gaià.
Les propostes que han anat arribant als responsables de l’entitat presenten tota mena d’animals i algun personatge curiós. Cal destacar també les aportacions d’alguns pares i mares d’aquests infants.

Els tècnics dels equips i la junta directiva seran els encarregats de decidir la mascota o les mascotes oficials dels més petits de la casa. La resolució es donarà a conèixer a finals d’abril, i el guanyador o els guanyadors rebran un premi sorpresa.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla