Esports
Foto: Banc dels Aliments
17 d'abril del 2020
El Banc dels Aliments i Nonstop Aliments van de la mà per ajudar a les famílies més necessitades per la situació de la COVID-19
Cada participant haurà de fer una donació mínima de 2 euros per rebre el seu dorsal
Moltes famílies han vist reduïts els seus ingressos o, directament, n’han deixat de percebre, com a conseqüència de la crisi derivada de la pandèmia del coronavirus. Moltes persones no poden ocupar els seus llocs de treball i no poden contribuir econòmicament al benestar de la seva família.

Per combatre aquesta situació, el Banc dels Aliments del Camp de Tarragona i l’associació Nonstop Aliments, han unit esforços i han impulsat una iniciativa que combina esport i solidaritat i que tindrà lloc aquest dissabte 18 d’abril. El responsable de comunicació del Banc dels Aliments, Òscar Olagaray, ha explicat en declaracions a aquesta casa que l’objectiu de la iniciativa és involucrar a totes les persones que estan confinades perquè, a través de les diferents branques de l’esport, ajudin als més necessitats.

L’activitat consistirà en una jornada de 10 hores d’esport interromput. L’organització realitzarà una transmissió en directe a través del seu Instagram (@nonstopaliments), on s’oferirà diferents alternatives als participants com córrer, ballar zumba, fer estiraments, pujar i baixar escales o fer ciclisme.

Tot i que es pot participar individualment, els responsables recomanen formar equips d’entre dues i cinc persones per completar el repte. Cada participant haurà de fer una donació simbòlica al Banc dels Aliments, com a mínim de 2 euros, per obtenir el seu dorsal.
Per inscriure’s o demanar més informació, els interessats han d’adreçar-se al portal web www.nonstopaliments.wordpress.com. Tots els participants rebran un dorsal i un diploma que acreditarà que han completat la prova.
Òscar Olagaray, responsable de comunicació del Banc dels Aliments
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla