Esports
Foto: Altafulla Ràdio
29 d'abril del 2020
Xavier Roch no es presentarà a la reelecció com a president del CE El Catllar
L’equip de treball que encapçala esgotarà el seu mandat el pròxim 5 de juny, deixant el club en una situació econòmica, esportiva i social excel•lent
La junta directiva encapçalada per Xavier Roch no es presentarà a la reelecció de la presidència del Club Esportiu El Catllar una vegada finalitzi el seu mandat el pròxim 5 de juny. L’actual president així ho ha assegurat als micròfons d’Altafulla Ràdio, on ha mostrat la seva satisfacció pel treball que tant ell com els seus companys han realitzat en els darrers quatre anys per capgirar la situació tan preocupant per la qual travessava l’equip abans de la seva arribada.

El principal objectiu de la junta directiva de Xavi Roch a l’hora d’agafar les regnes del club el 2016, era eixugar el deute econòmic que arrossegava de 60.000 euros a causa de la gestió que havia fet la fundació Hermes en la penúltima etapa a Primera Catalana. Una gestió molt deficient que va acabar amb l’equip a Segona i l’economia pràcticament enfonsada. Dos factors que van provocar la seva sortida, i l’entrada d’un equip de treball que quatre anys després marxa deixant el Catllar en una situació econòmica, esportiva i social excel·lent.

En el vessant esportiu, és molt probable que el club mantingui la seva plaça al Grup 2 de Primera Catalana després que la majoria de clubs d’ambdós grups s’hagin mostrat a favor de què puguin els dos líders, i que no es produeixi cap descens. Una proposta que si s’acaba aprovant, afavorirà al Catllar, com ha reconegut el president Xavier Roch. Cal recordar que l’equip dirigit per Àlex González era últim amb 12 punts –a 16 de la permanència, i tenia peu i mig a Segona abans d’aturar-se la competició.

Independentment que la Federació Catalana de Futbol acabi aprovant aquesta proposta, la nova junta directiva del club serà la que determini si el CE El Catllar té els recursos econòmics necessaris per afrontar la continuïtat a Primera Catalana. I és que més enllà del prestigi que suposa competir en la màxima categoria del futbol català, el punt més important ha de ser assegurar la viabilitat del club els pròxims quatre anys després de la feina i l’esforç de Xavier Roch i el seu equip de treball.
Xavier Roch, president del Catllar
Xavier Roch, president del Catllar
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla