Esports
Foto: Atlètic Roda de Barà
08 de maig del 2020
L’Atlètic Roda de Barà prescindeix dels serveis de Daniel Sereno com a tècnic del primer equip
El club rodenc es manté a l’espera de conèixer la resolució de la FCF sobre els ascensos i descensos per tancar al nou entrenador
L’Atlètic Roda de Barà viurà un període de canvis aquest estiu. La junta directiva ha decidit que Daniel Sereno no continuï com a entrenador del primer equip i coordinador del futbol base després de dues temporades i mitja al capdavant del projecte. El tècnic ho ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio, on també ha reconegut que ell mateix feia temps que valorava l’opció de no continuar perquè creia haver complert un cicle.

La presidenta del club, Remei Gavaldà, ha assegurat que la “decisió no té res a veure amb els resultats esportius” que el primer equip ha registrat aquesta campanya, i que ja estava presa des del passat mes de febrer. El nou coordinador serà Albert Sentís, mentre que l’elecció del nou entrenador està lligada a la permanència, o no, a Segona Catalana.

Cal recordar que el Roda de Barà va arribar a l’aturada ocupant la posició de descens compensat a Tercera Catalana. La FCF ha de decidir què passa amb els ascensos i descensos per al pròxim curs, i ha fet una consulta no vinculant a tots els clubs de Catalunya. Remei Gavaldà ha explicat a Altafulla Ràdio que el que voldria el club és que hi hagués ascensos però no descensos.

Repecte a la temporada esportiva del primer equip, Daniel Sereno ha reconegut que ha estat un curs molt estrany on el Roda ha estat el pitjor local i el millor visitant. En aquest sentit, ha lamentat que el vestidor no hagi aprofitat la inèrcia positiva de l’ascens de la temporada passada, tot i la seva entrega i actitud en els entrenaments i els partits.

Sereno se centrarà ara en un projecte propi de “neteja mental i física total’ i així estar motivat per encarar els nous reptes que se li poden presentar després de posar punt final a la seva etapa a l’Atlètic Roda de Barà. De moment, pretén descansar i planificar bé el seu futur a les banquetes.
Daniel Sereno, exentrenador del Roda de Barà
Daniel Sereno, exentrenador del Roda de Barà
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades