Esports
Foto: CM Altafulla
12 de maig del 2020
El CM Altafulla torna a l’activitat aquest dimecres amb la promoció 3+3 per a nous socis
L’entitat pretén convertir-se en un espai obert i amb activitats a l’aire lliure per als altafullencs i altafullenques durant el període de la desescalada
El Club Marítim Altafulla obrirà de nou les seves portes aquest dimecres 13 de maig amb l’accés als espais exteriors –demanant cita prèvia, després de dos mesos d’inactivitat per l’estat d’alarma que ha originat la pandèmia del coronavirus. Conscients de la lentitud del procés del desconfinament i les dificultats econòmiques que està causant, l’entitat impulsa una promoció perquè els altafullencs i altafullenques que busquin espais oberts i activitats a l’aire lliure, les trobin a les seves instal·lacions.

La proposta ofereix l’oportunitat de fer-se soci del club durant tres mesos, i gaudir-ne tres més de franc. En total, sis mesos en els quals l’usuari pot gaudir de totes les propostes, serveis i material de l’entitat. El president, Roger Olivet, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que es tracta d’una promoció destinada a ajudar als veïns de la vila aprofitant l’entorn i les possibilitats que ofereix el club.

Els avantatges de fer-se soci del CM Altafulla són diversos. Els més destacats per l’entitat són els de disposar dels diferents espais com les pistes de tennis i pàdel, o la zona d’hamaques i parasols, descomptes en el servei de bar, i sortir a la mar amb les planxes de paddle surf i els caiacs.

El cost de la promoció és de 330 euros per persona, o de 493,41 euros per a la modalitat familiar (dues persones + un fill). Els nens de 8 a 14 anys tenen un cost de 33,46 euros, i els nois i noies de 15 a 22 anys de 81,92. Els menors de 8 anys no paguen cap import. Les famílies que tinguin més d’un fill poden contactar amb el club enviant un correu a l’adreça electrònica info@clubmaritimaltafulla.com.

La promoció és vàlida fins al pròxim 1 de juny. Els interessats poden donar-se d’alta com a socis del CM Altafulla a través del portal web www.cmaltafulla.com i els perfils de Facebook (Club Marítim Altafulla), Twitter i Instagram (@cmaltafulla).
Roger Olivet, president del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'La meva família i el llop'
23 de juliol a la plaça del Pou
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Concurs de castells de sorra
24 de juliol a les 11:00h. davant del parc de Voramar
Inscripcions: una hora abans el mateix dia
Espectacle infantil: Superherois - pop per xics
29 de juliol a les 19:30h. a la plaça de l'Església
Reserva d'entrades: www.altafulla.cat
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla