Esports
Foto: Lizards Torredembarra
20 de maig del 2020
Els Lizards suspenen la 4a edició del Beach Flag Torredembarra del pròxim setembre per la crisi sanitària del coronavirus
Els llangardaixos grocs contemplen l’opció de disputar un torneig d’entre tres o quatre equips si la situació ha millorat i les autoritats sanitàries ho permeten
La crisi sanitària del coronavirus segueix alterant les activitats i esdeveniments que les entitats esportives del Baix Gaià tenien programades, inclús les que s’havien de dur a terme a finals d’estiu. La incertesa de no saber com evolucionarà la situació en els pròxims mesos els tira enrere a l’hora d’invertir temps i diners que molt probablement no tinguin recompensa. És el cas dels Lizards de Torredembarra, que han decidit suspendre la 4a edició del Beach Flag Torredembarra, que s’havia de celebrar el pròxim mes de setembre. El president del club, Lluis Pérez, explica els motius que els han portat a suspendre un torneig tan especial per l’equip.

El Beach Flag Torredembarra es pot considerar com el punt de partida del naixement dels llangardaixos grocs, i ja en la primera edició va tenir un èxit que es repetiria els següents dos anys, coincidint amb el creixement progressiu de l’entitat. I és que per a molts dels clubs participants, aquest torneig representa l’inici de la nova temporada de Flag Football. Més concretament, el període de preparació per afrontar la Lliga Catalana i la Copa Catalana.

Per mantenir la tradició de la competició, els Lizards contemplen la possibilitat d’organitzar un torneig d’entre tres o quatre equips, com ha assegurat Lluis Pérez. Aquest també se celebraria al setembre, sempre que la pandèmia del coronavirus hagi minvat considerablement i les autoritats sanitàries ho permetin.

Els Lizards afronten l’estiu sense saber del cert què passarà amb les competicions de la Federació Catalana de Futbol Americà. El curs 2019-2020 ha estat molt important per ells, perquè per fi han pogut debutar de manera oficial després de consolidar el bloc de jugadors i jugadores, assolint la fita de disputar la Final Four de la Copa Catalana. Quant a la lliga, tot just s’havia disputat la primera jornada quan va començar la pandèmia, i la resta es van suspendre.
Lluís Pérez, president del club Lizards Torredembarra
Lluís Pérez, president del club Lizards Torredembarr
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades