Esports
Foto: Altafulla Ràdio
25 de maig del 2020
El CE Altafulla coneixerà aquest dimecres en quina categoria jugarà la pròxima temporada
El Catllar, el Roda de Barà i la Riera són els altres clubs del Baix Gaià que estan pendents de la resolució de la FCF per saber si baixen o es mantenen
La Federació Catalana de Futbol donarà a conèixer el pròxim dimecres 27 de maig la resolució definitiva de les competicions de futbol i futbol sala territorials i de base. La decisió és molt esperada per part dels clubs, sobretot per aquells que estan implicats en les places d’ascens i descens, i que necessiten saber en quina categoria militaran la pròxima temporada per començar a planificar-la en base a unes necessitats o unes altres.

El CE Altafulla és un dels equips que estan pendents d’aquesta decisió perquè era líder del Grup 3 de Tercera Catalana abans de l’aturada per la crisi sanitària del coronavirus. El seu president, Francesc Julià, explicava als micròfons d’Altafulla Ràdio que, tot i que volien aconseguir-ho en el terreny de joc, l’equip mereixia pujar al següent nivell del futbol català pels mèrits assolits durant el curs. Quant a l’Escola de Futbol Base, el Benjamí A, l’Alevi A i el Cadet també tenen possibilitats d’ascendir després de fer segon en els seus respectius grups. Per tot plegat, el club ha votat a favor dels ascensos en la consulta no vinculant que la FCF ha realitzat als clubs en les últimes setmanes.

La decisió que es donarà a conèixer el pròxim dimecres també manté expectants a altres equips del Baix Gaià. En aquest cas, tres equips que estan implicats en el descens: el Catllar a Primera, el Roda de Barà a Segona, i la Riera a Tercera Catalana. La continuïtat o no a la categoria actual marcarà els objectius de la propera temporada, i conseqüentment, la inversió econòmica per dissenyar la plantilla i afrontar el cost dels arbitratges i desplaçaments.

D’altra banda, la FCF també ha anunciat que durant el mes de juny donarà a conèixer el programa econòmic per congelar i reduir les quotes federatives a clubs i federats per a la nova temporada 2020-21. També determinarà quins ajuts aportarà a la tresoreria de les entitats esportives per pal·liar els efectes que els hagi pogut ocasionar la pandèmia del coronavirus. Les aportacions se sumaran a les subvencions de les campanyes ‘Tots som un equip’ i ‘#Orgullosa’ del curs actual, que s’abonaran de forma íntegra.
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla