Esports
Foto: CM Altafulla
17 de juny del 2020
El CM Altafulla realitzarà una jornada de portes obertes per als veïns de la vila el pròxim 27 de juny
La iniciativa es durà a terme des de les 10.30h fins a les 14.30h i els usuaris podran gaudir de franc de sortides en catamarà, làser, caiac o tauleta de surf
El CM Altafulla segueix apostant per convertir-se en un lloc de trobada, oci i esport per a tots els altafullencs i altafullenques, una filosofia de club i de poble que el caracteritza d’ençà de l’entrada de la junta directiva encapçalada per Roger Olivet, i que és més necessària que mai ateses les circumstàncies actuals en les quals ens trobem a causa de la crisi sanitària del coronavirus. Amb la voluntat de seguir apropant-se a la ciutadania, l’entitat ha programat una jornada de portes obertes el dissabte 27 de juny on, a diferència d’altres anys, s’han inclòs totes les activitats nàutiques que ofereix. Ho explica el president del club, Roger Olivet.

La iniciativa es durà a terme des de les 10.30h fins a les 14.30h, i no durant tot el dia, com era habitual. En aquest temps, els usuaris podran gaudir de franc d’algunes de les propostes més populars de l’entitat com navegar en catamarà i làser, o les sortides en caiac i tauletes de surf. A més, es podran informar de la resta d’activitats que s’han programat per aquest estiu a la carpa que estarà instal·lada a la platja.

Roger Olivet ha remarcat que un dels avantatges de les activitats nàutiques és que hi ha poc contacte físic entre els navegants. Igualment, des del club segueixen respectant les mesures de seguretat per prevenir el contagi de la Covid-19 i garantir el benestar dels seus treballadors i clients. Per això, els interessats a participar en la jornada de portes obertes del pròxim 27 de juny hauran de reservar l’hora en la qual tenen pensat visitar el club.

Els interessats, doncs, hauran de fer la reserva a través del portal web clubmaritimaltafulla.com, l’adreça de correu electrònic cma@clubmaritimaltafulla.com, o el telèfon 977 65 02 63.
Roger Olivet, president del Club Marítim Altafulla
Roger Olivet, president del Club Marítim Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla