17 de juny del 2020
Obertes les inscripcions per al GP2 del Campionat Amateur del Kàrting Altafulla
La competició compta amb comissaris i director de cursa, control de pes, senyalització amb banderes, podis, i trofeus per als guanyadors
Els participants més fidels del Campionat Amateur del Kàrting Altafulla compten els dies per reprendre la competició després de superar els moments més durs de la crisi sanitària del coronavirus, quan les instal·lacions van estar tancades pel confinament. Aquestes van reobrir el passat 30 de maig, mentre que paral·lelament ultimaven els detalls del nou calendari per establir les dates de les cinc proves que resten de la vuitena edició, i que ja és oficial. Tal com va avançar Altafulla Ràdio, el GP2 tindrà lloc el pròxim 4 de juliol en horari nocturn, i les inscripcions ja són obertes.

Com és habitual, la competició compta amb tota mena de detalls com comissaris i director de cursa, control de pes, senyalització amb banderes, podi i trofeus per a totes les curses, i premis per als guanyadors. Durant la jornada, els pilots realitzen els entrenaments lliures per agafar contacte amb els karts i el circuit, la classificació per determinar l’ordre de sortida, i finalment la cursa a 25 voltes.

El cost de la inscripció és de 55 euros fins al dijous 2 de juliol. Per a més informació i inscripcions cal enviar un correu a l’adreça electrònica campionat@kartingaltafulla.com, visitar el portal web www.kartingaltafulla.com o trucar al telèfon 977 65 22 77.

Cal recordar que Arturo López, l’actual campió, arriba com a líder de la classificació general a la segona prova del Campionat Amateur després d’imposar-se en la cursa inaugural celebrada el passat 1 de març. Paulinho Mateus i Jesús Fariñas van fer 2n i 3r, mentre que el debutant Jonathan Carpintero va ser 4t, i lidera la classificació dels rookies. Per la seva part, Marc Rovira, que va quedar 14è, encapçala la taula dels pilots de més de 85 kg.

Pel que fa a la resta de proves, el Kàrting Altafulla també ha ratificat les dates previstes. El GP3 se celebrarà el 25 de juliol i el GP4 el 8 d’agost, ambdues proves en horari nocturn. En el GP5 es tornarà al dia de competició habitual, el diumenge, i tindrà lloc el 6 de setembre amb la particularitat que els pilots hauran de córrer en el sentit invers de la pista. El campionat finalitzarà el 27 de setembre amb el GP6.