Esports
Foto: Atlètic Roda de Berà
25 de juny del 2020
L’Atlètic Roda de Berà rebrà 500 euros de la FCF com a segon classificat de la taula de Joc Net del seu grup
L’Altafulla ha quedat 3r en el grup 3 de Tercera Catalana amb 79 punts, mentre que el Torredembarra i la Riera han fet 5è i 14è respectivament
L’Atlètic Roda de Berà ha estat un dels equips que menys infraccions han comès dins del terreny de joc durant les 22 jornades que disputades en la temporada actual abans de l’eclosió de la crisi sanitària del coronavirus, que va obligar a aturar les competicions a mitjans del passat mes de març. Concretament, el conjunt rodenc ocupa el segon esgraó de la classificació de la categoria de Joc Net del Grup 6 de Segona Catalana amb 61 punts, després d’haver vist 52 targetes grogues, 12 dobles amonestacions i 6 targetes vermelles, i rebrà 500 euros per part de la Federació Catalana de Futbol (FCF). L’Atlètic Mora la Nova ha estat el primer classificat en aquest apartat amb un total de 58 punts, i rebrà un premi de 1.000 euros.

En el Grup 3 de Tercera Catalana, l’Altafulla ha quedat 3r amb 79 punts per darrere de l’Atlètic Valls, 2n amb 65, i el Sant Jaume, 1r amb 63. El conjunt groc-i-negre ha rebut 67 targetes grogues, 6 dobles amonestacions, i 6 targetes vermelles. Per la seva part, el Torredembarra ha fet cinquè amb 80 punts, mentre que la Riera ha quedat 14a amb 109 punts.

Quant al Catllar, ha quedat 11è amb 83 punts en el Grup 2 de Primera Catalana, i el Creixell ha estat 18è i últim classificat del Grup 24 de Quarta Catalana amb 116 punts repartits en 62 targetes grogues, 6 dobles amonestacions i 12 targetes vermelles. Cal remarcar que el conjunt creixellenc va quedar exclòs de la possibilitat de participar en aquesta iniciativa després de rebre una sanció greu par part de la FCF.

El Premi Joc Net de la FCF s’emmarca dins de la campanya ‘Tots som un equip’ amb l’objectiu de fomentar la pràctica esportiva de manera respectuosa i no violenta, fet que sovint s’oblida amb facilitat tant en el futbol amateur com en el futbol base. En total, són 111 els equips del territori català que rebran la suma de 82.500 euros a partir d’aquest dijous, quan s’ha començat a tramitar els corresponents pagaments.

El guardó pretén recompensar els dos equips de cada grup de competició de futbol onze amateur masculí de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana, que han tingut menys amonestacions, i expulsions, i els quals han practicat un joc més net.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla