Esports
Foto: CE Altafulla
26 de juny del 2020
El CE Altafulla és el segon equip del Grup 6 de Segona Catalana amb més seguidors a Instagram
El club groc-i-negre només té per davant a un històric com el Tortosa, al qual supera en més de 100 seguidors a Facebook
El mitjà digital Gol_Cat, que dedica la seva activitat a cobrir l’actualitat del futbol català des de la seva fundació el 2012, ha fet un gràfic amb els equips del territori que tenen més seguidors a la xarxa social Instagram, destacant els de cadascun dels grups que formen la Primera i la Segona Catalana. El CE Altafulla, que la temporada vinent militarà al Grup 6 de Segona com a líder del Grup 3 de Tercera abans de l’aturada de la competició per la crisi sanitària del coronavirus, és el segon club que té més seguidors amb un total de 1.026 -ha sumat dos més en les darreres hores.

I és que el conjunt groc-i-negre és un dels que ha tingut una presencia més regular i constant en les xarxes socials els últims anys amb l’objectiu d’apropar l’actualitat del club a la seva afició i a la resta de veïns de la vila, a més de promocionar totes les activitats que realitza durant la temporada i l’estiu. Tot i això li ha permès superar el miler de seguidors a Instagram, però també a Twitter, on té 1.409 seguidors. Les dues xifres, però, es queden curtes si les comparem amb les que està assolint a Facebook, on està a cinc seguidors d’arribar als 2.500.
El club altafullenc també disposa d’un portal web (www.cealtafulla.cat) que manté ben actiu amb tota la informació que després comparteix en la resta de xarxes socials. A més, té un canal de Youtube, si bé l’activitat és molt menys constant i només disposa de 61 seguidors.

L’Altafulla és el segon classificat en la taula de seguidors a Instagram, només superat per tot un històric del futbol català com és el Tortosa, que en té 1.433 seguidors. El tercer en discòrdia és l’Atlètic Mora la Nova amb 1.019, mentre que la Floresta i la Canonja són 4t i 5è, respectivament, amb 926 i 827 seguidors.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla