Esports
Foto: Moto Club Salomó
26 de juny del 2020
El Moto Club Salomó acollirà el Campionat de Catalunya de Motocròs a mitjans de juliol
La competició dels nens se celebrarà el 12 de juliol i la dels grans el 19. L’entitat resta a l’espera de rebre el protocol amb les mesures de seguretat a seguir per part de la FCM
Els avenços que s’han fet durant les tres fases de la desescalada i el conseqüent final de l’estat d’alarma decretat pel govern central des de mitjans de març per fer front a la crisi sanitària del coronavirus, han permès que moltes de les activitats i esdeveniments que havien quedat suspesos es puguin reprendre en les pròximes setmanes. El Moto Club Salomó havia d’acollir la quarta prova del Campionat de Catalunya de Motocròs a principis d’aquest mes de juny, una cita que va quedar ajornada per les raons ja exposades, però que finalment es durà a terme a mitjans de juliol en dues dates diferents.

El diumenge 12 de juliol se celebrarà la prova dels nens, mentre que set dies després, el 19 de juliol, serà el torn dels adults. Xavi Roca, president del Moto Club Salomó, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que tot i que les dates ja estan establertes, resten a l’espera que la Federació Catalana de Motociclisme (FCM) els faci arribar el protocol amb les mesures de seguretat que s’hauran de prendre per garantir el benestar dels pilots i de tots els membres de l’organització.

L’entitat de l’interior del Baix Gaià va obrir les portes del Circuit MX Salomó Dani Dalmau als pilots federats de la Regió Sanitària del Camp de Tarragona quan les autoritats així ho van permetre. Ara que l’estat d’alarma ha finalitzat i s’han aixecat les barreres que restringien la mobilitat entre regions sanitàries, tots els participants del Campionat de Catalunya poden entrenar-se en el circuit. Xavi Roca ha assegurat que així ho esperen durant aquest cap de setmana i el següent.

El Moto Club Salomó serà la primera entitat del país que aculli una competició de Motocròs després del confinament, tot just una setmana després que ho hagi fet la Federació Espanyola de Motociclisme. Per tant, per als pilots que competeixen en aquesta modalitat, el municipi del Baix Gaià suposarà el punt de partida de la qual es pot definir com la segona part de la temporada després que el Campionat de Catalunya ja hagi passat per Ponts, Almenar i Bellpuig.
Xavi Roca, president del Moto Club Salomó
Xavi Roca, president del Moto Club Salomó
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla