Esports
Foto: Kàrting Altafulla
23 de juliol del 2020
El Kàrting Altafulla celebra el GP3 del Campionat Amateur aquest dissabte en horari nocturn
L'actual campió, Arturo López, encapçala la classificació general per davant de Paulinho Mateus i Daniel Ballarín
El Kàrting Altafulla celebra aquest dissabte 25 de juliol el GP3 del VIII Campionat Amateur, i ho fa novament en horari nocturn com ja va succeir en la segona prova del campionat disputada el passat 2 de juliol. Una prova que va suposar el retorn de la competició després de l'aturada provocada per la crisi sanitària del coronavirus, que va endarrerir la continuació de la competició durant tres mesos.

Arturo López arriba a la tercera prova com a líder del campionat amb 99 punts. L'actual campió va imposar-se en la cursa inaugural i només va quedar per darrere de Daniel Ballarín en la segona, mentre que Mireia Casanovas completava el podi. Ballarín, tercer classificat de la general és un dels perseguidors de López amb 80 punts. El segon, Paulinho Mateus, el supera per un únic punt.
Per la seva part, Marc Rovira intentarà mantenir el lideratge de la classificació de pilots de + de 85 kg que encapçala amb 57 punts, deu més que José Antonio Martínez. Quant a la classificació dels rookies, la cosa està més ajustada. Albert Mauri és líder amb 48 punts, un més que el mateix Martínez i sis més que Jordi Durant.

Com és habitual, les curses del Campionat Amateur del Kàrting Altafulla compten amb tota mena de detalls com comissaris i director de cursa, control de pes, senyalització amb banderes, podi i trofeus per a totes les curses, i premis per als guanyadors. Durant la jornada, els pilots realitzen els entrenaments lliures per agafar contacte amb els karts i el circuit, la classificació per determinar l'ordre de sortida, i finalment la cursa a 25 voltes.

El cost de la inscripció és de 55 euros fins a aquest dijous. Per a més informació i inscripcions cal enviar un correu a l'adreça electrònica campionat@kartingaltafulla.com, visitar el portal web www.kartingaltafulla.com o trucar al telèfon 977 65 22 77.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla