Esports
Foto: Boca Gdansk
17 d'agost del 2020
Eliott Mounoud i Eduard Suárez es proclamen campions de la lliga polonesa davant el FC10 Zgierz de Llorenç Gómez
Gómez acaba líder de la taula de golejadors amb 19 gols després d’haver assolit la mateixa fita a Hongria amb 33
El Boca Gdansk d’Eliott Mounoud i Eduard Suárez és el nou campió de la Lliga Polonesa de Futbol Platja després de vèncer en la gran final al FC10 Zgierz liderat per Llorenç Gómez per 6 gols a 3. L’encert de Gómez, que ha anotat els tres gols del seu equip, ha estat insuficient per adjudicar-se el títol.

El ‘10’ de la Selecció Espanyola ha posat al Zgierz dues vegades per davant, però Eliott i Antonio Mayor, l’altre internacional espanyol que ha jugat el torneig, han restaurat les taules en ambdues ocasions. De fet, Mayor també ha anotat una tripleta marcant el 2 a 4 i el 3 a 5 poc després que Gómez li hagi robat la pilota a Mounoud per fer el 3 a 4 i fer creure al seu equip en una remuntada que finalment no s’ha produït.

Si parlem de gols, cal remarcar que Llorenç Gómez segueix en un gran moment de forma. A banda de conduir al seu equip a la medalla de plata, deixant pel camí a equips com el KP Lodz, el torrenc ha acabat líder de la taula de golejadors amb 19 dianes.

Per la seva part, Eliott Mounoud i Eduard Suárez han marcat 3 i 8 gols, respectivament, per al flamant campió de lliga. L’últim ha estat clau marcant quatre dianes en el tercer partit de la fase de grups, i dues en la victòria contra el Sopot en les semifinals per imposar-se amb un marcador de 8 a 7.

Després del seu pas per Polònia, Llorenç Gómez i Eduard Suárez estan pendents de rebre la trucada de la Selecció Espanyola per disputar la Lliga Europea de Futbol Platja, que tindrà lloc a Nazaré (Portugal) de l’1 al 6 de setembre. Els dos, i també Adrián Frutos, haurien d’entrar en els plans del nou seleccionador nacional.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla