Esports
Foto: Ibbenbürener
17 d'agost del 2020
L’Ibbenbürener d’Adrián Frutos repeteix el ple de victòries en la segona jornada i es queda a un pas de la Final a Quatre
El torrenc ha aportat una quota de gol menor respecte a l’inici del torneig, anotant una única diana davant l’Hamburg
Adrián Frutos està molt a prop de disputar la Final a Quatre de la lliga alemanya de futbol platja després de signar un nou ple de victòries amb l’Ibbenbürener en la segona jornada de la competició. Igual que va aconseguir en la primera, el conjunt de Renània del Nord-Westfalia s’ha imposat en els tres partits i es manté líder de la classificació amb 18 punts.

El torrenc ha aportat una quota de gol menor que en els tres anteriors compromisos. De fet, només ha anotat una única diana en el triomf contra l’Hamburg per 5 a 0. Posteriorment, el seu equip s’ha imposat al Beach Boyz per 6 a 0 i al Real Münster per 4 a 3, traçant una línia de resultats molt similar al de la primera jornada on va golejar en els dos primers partits i va patir en el tercer.

L’Ibbenbürener té tres punts d’avantatge respecte al segon i al tercer classificat, mentre que suma sis més que el quart, que precisament és el Münster. Per obtenir l’accés a la Final a Quatre, ha d’assolir dues victòries en els tres darrers partits. Tot i que depenent dels resultats, amb un triomf i un empat també li podria servir per complir amb l’objectiu.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla